Nasi lemak

Ingat tak makan dah pagi tadi, lepas breakfast roti bakar, telur tiga suku masak dan karipap dan roti bakar, lepas tu ada plak nasi lemak free tadi, sambal pula fuuuh, alright, tengahari tak makan kut.

3 Responses to “Nasi lemak”

  1. Baru ni aku pi Langkawi, relax habis kat Holiday Villa – 5-10 Dis. Sampai rasa jadi macam lembu feedlot, hari hari makan di restaurant hotel….kentut pun bau semacam heheheh..jumpa Said Keruak dengan Din Teksi…

  2. Aku sewa kereta hjkeruak ritu. masa pi sana, innova ke aper, dia beli kereta ibu Tien, Opel calais, battery kong tu aku dapt bawa innova tu.
    Din mcmana la lama sungguh, telefon dan cakap tapi x dan jumpa. macammana nak susun text, dan gambar kat wordpress, aku tik reti. hg baca nie, budak 24 thn dah boleh jadi macam nie. buat translation sajer… kat sini http://kennysia.com/

  3. haha, aku bawa kereta Ibu Tien, sumua ok dah..kecuali cermin ada sikit retak. Din la ni dok buat kontrak food supplies dgn bbrp jab. kerajaan. Hiang mau buat teks ngan gambar camana? Tengok contoh kalau mau bubuh gambar yang file dia nama gt.jpg dan align disebelah kiri teks……

    masa nak tulis tu dekat dashboard..di petak bawah ada feature “Upload – Browse – Video” hang tekan Browse cari grafik mana (yg sedia ada dalam hang punya PC) pastu upload dia….sampai dia tunjuk thumbnail….pastu hang hover mouse atas grafik yg sudah diupload….tekan butang kanan (pilih Copy Link Location)

    Lepas tu hang pi dekat textbox di mana hang tulis entry hang cari menu IMG (aku disable WYSIWYG feature) tekan menu IMG tu..hang paste masuk image URL yang di copy tadi…
    Jangan tulis apa apa untuk Enter description of the image>>>>>>
    contoh code>

    hang ubag alt=”” kepada align=”left”

    aku harap entri ni tak modified code tadi..sebab cod ni selalu dioperate bila kita save..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: