Suara di Udara.

Mendengar lagu Haryati sambil menulis blog. Dosakah hamba mimpi berkasih dengan tuan, hujung jarimu…. antara lirik lagu tersebut.

Tiupan saxnya  sungguh mendayu, mungkin tom boleh sax macam lagu ni dan letak diblognya, cuma saya tak tahu saper penyanyinya lagu ini.

Kepada yang ingin mendengar  penulis di udara boleh melayarai www.rtm.net.my  dan select to listen live, and click on Vom1 for audio streaming pada hari Sabtu ini 11 Nov., pukul 12.00 tgh atau 1.00 tgh untuk berita 10 minit. VOM adalah Voice of Malaysia, siaran luar negeri RTM.

Sekarang sedang mendengar siaran Vom1 rtm. siaran bahasa Inggeris.

Roger.

7 Responses to “Suara di Udara.”

  1. Hamba dari golongan yang tidak mempunyai kemudahan internet di rumah. Kelebihan menggunakan kemudahan net hari pada 5 hari bekerja. Jadi, oleh sebab yang demikian hamba cadangkan VOM1 ni di beri saluran siaran seperti radio lain untuk di dengar bersama…plantoe forever!

  2. Siaran VOM1 saudara boleh dengar rasanya dari pukul 11 pagi hingga 2 petang dekat alamt yang sya nyatakan tu. manakala versi bahasa malaysia dapat dikuti di siaran FM 91.1 dari pukul 10 malam sampai 1.00 pagi.

    pelan2 nanti langgan internet dirumah.

  3. VOM boleh main lagu2 jazz kah?

  4. Announcer VOI kdg2 main lagu-lagu jazz jugak.

  5. ada kerja kosong lagi kat situ? teringin juga, dah lama tak on-air lah!

  6. yang ni kena berhijrah ke KL lah pulok, tapi aku ingat hang boleh contact Adawiyah, hang boleh write,present and produce programme dalam dat untuk VOI, ada aku cakap dulu, x tau budget la macam nie, nie boleh dapat kereta baru satu lagi kalau on.

    Rgds+=

  7. salam bro jitraman. takda entry baru ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: