Meniti kehidupan

Dari Menara KL       

 

 

 

 

 

 

 

                                                        

Alhamdulillah’ Jumaat, hari yang paling ku tunggu datang lagi, x payah nak memakai tali leher dan agak bersantai sajer ke pejabat, boleh casual, relax, setengah negeri2 lain lagi best spt. kedah & kelantan cuti umum. Harap satu hari nanti dapat diseragamkan bagi seluruh negeri di Malaysia, memudahkan orang berkeluarga yang tinggal berjauhan, memudahkan urusan pentadbiran, kewangan dan perniagaan, berlibur, beriadah sesama keluarga.

Terlebih dulu nak ucap terimakasih kat rastom, supercap dan planto atas sokongan anda. terimakasih, terimakasih, terimakasih.

Inshaallah kalau diizinkan ingin menulis lebih panjang lagi, kalau boleh nak upload gambar, dan nak buat banyak benda lagi, kena pelan-pelan pasal baru belajar.

Semoga saya diberi kelapangan untuk meluangkan sedikit masa samada dipejabat atau di rumah untuk update blog ini.

Darah Kedah yang mengalir tubuh ini, amat meminati bidang penyiaran, komunikasi, pengembaraan dan membaca.

Hari-hari yang dilalui sekarang, sentiasa mengingatkan kepada almarhum ayahanda yang kembali kerahmatullah pada minggu pertama Ramadhan tahun ini. Semoga rohnya dicucuri rahmatNya. AlFatihah.

Setakat ini ajerlah utk tempoh ini. Sampai jumpa lagi.

4 Responses to “Meniti kehidupan”

  1. gambar tang mana? dekat rumah hang ka? atau thru the ofis tingkap?

  2. gambar nie dia keluar panjang mcam nie, sebelah lagi tak keluaq, nie masa ada orang belanja aku makana kat kl tower. Pasal apa dia tak keluar penuh pun aku tak tau.

  3. cuba baca -> http://romantis.wordpress.com/about/
    apa komen? pasai buku di sudut bawah tu, sanggup ka?

  4. gambar tu tak boleh keluar penuh sebab slot untuk text ini dipanggil fixed-width. apa yg kita boleh buat untuk paparan sepenuh ialah dengan meng trim gambar tu. kena guna editor grafik. ada yang free boleh download tanpa limited usage (pakai sampai bila bila) pi download di http://gimp-win.sourceforge.net/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: